Kafeta Educació i Autogestió

Ateneu Rosa de Foc. Robí, 5, baixos.

18 de novembre, 19.00 h.
Sisplau, porteu berenar/sopar per compartir.

Fa unes setmanes va obrir-se un debat espontani a la llista de correus de Xaingra (la Xarxa d’Intercanvi de Gràcia) sobre l’educació dels infants i les seves alternatives. Tot va venir arrel de la presència a la llista de famílies afectades per la decisió de postposar la construcció de les escoles bressol municipals Caspolino i Jaen, al barri de Gràcia. Algunes veus es van atrevir a dir que donada l’educació adoctrinant d’algunes escoles públiques, fins i tot potser era una bona notícia. Aquest comentari va suscitar tensió però també va ser el detonant d’un debat molt enriquidor, que ara volem continuar en directe. Hi ha moltes veus que volen explicar la seva experiència. Hi ha molts projectes per engegar. Sabem de l’existència d’altres alternatives a l’educació convencional com els grups de criança, les escoles lliures per a majors de 6 anys -inclús municipals-, l’educació a casa, l’educació a centres socials, que hi ha professors que eduquen sense llibres…. En fi, molts en coneixem alguna. Però pocs les coneixen totes. Per això ens agradaria reunir-nos, posar-les en comú i parlar-ne.

A l’Ateneu, un espai que ens agrada anomenar de pensament crític, es celebren tots els divendres “kafetes” per parlar de temes d’interès social. Fa un temps l’Ateneu ja va estar a punt d’albergar un grup de criança. I és que creiem que la transformació social comença per la infància! Per això us convoquem en aquest espai de trobada per crear lligams que son les “kafetes” el divendres dia 18, a les 19.00 h (una hora i mitja abans que de costum, perquè mares i pares pugueu venir), a la seu de l’Ateneu Rosa de Foc (c. Robí, 5, baixos). Podeu venir amb nenes i nens, que segur que hi tenen molt a dir. Per si no volen participar, habilitarem un espai per jugar-hi. Qui sap què en pot sortir!

També us preguem que porteu berenar-sopar per compartir.

Apa, us hi esperem!

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari