9è Aniversari de l’Ateneu Rosa de Foc i 33è Mercat d’intercanvi d’estiu indignat a la Vila de Gràcia

9è ANIVERSARI DE L’ATENEU ROSA DE FOC I
33è MERCAT D’INTERCANVI D’ESTIU INDIGNAT A LA VILA DE GRÀCIA

18 DE JUNY A LA PLAÇA VIRREINA DE 11h a 20h

L’Ateneu Rosa de Foc està de festa!!!

Fa 9 anys un grup de veïns i veïnes de Gràcia, que s’havien conegut arrel de les mobilitzacions contra el Banc Mundial l’any 2001, va sentir la necessitat de crear un espai de trobada. Un espai que van definir com “d’acció i pensament crític”, des d’on poder reflexionar i sobretot construir alternatives a la globalització econòmica que ens tracta com a mercaderies.

L’Ateneu Rosa de Foc va néixer així en un moment d’indignació i mobilització col·lectiva semblant a l’actual, que ens reafirma la importància de seguir donant espais a les trobades crítiques, a debats que no tenen cabuda en els mitjans, a accions que ens permeten autogestionar-nos la quotidianitat al marge del mercat i d’un sistema polític que fa figa.

El 33è Mercat d’intercanvi ja arriba, i aquest cop més que mai volem remarcar que, més enllà del caràcter festiu de la trobada, el mercat és una alternativa per cobrir les nostres necessitats sense diner, a partir de la cooperació i la confiança que diàriament teixim les gairebé mil persones que formem part de Xaingra. L’èxit del mercat depèn de nosaltres, de la tria d’objectes que hi duem per a que estiguin en bon estat i puguin ser útils, i del temps dedicat a elaborar productes artesanalment.

Reserveu-vos el dia sencer per no perdre-us res!!

11h Comencem muntant el mercat des de la Pça Virreina entre tots/es. Us demanem que no us preocupeu només de la vostra taula i ajudeu a muntar el conjunt del mercat. Seguiu les indicacions per saber on podeu muntar la taula, doncs hi haurà una zona reservada per tallers i actuacions.
De 11h a 18 h Mercat d’Intercanvi, ja sabeu: podrem intercanviar llibres, estris, aliments, sorpreses, somriures i el què tinguem ganes de fer rodar. Amb música ambiental a càrrec de DJ Melonet.

A les 11,30h Taller de plantes medicinals i hort al balcó a càrrec del nostre estimat Jordi de Balaguer. Porta els teus testos, garrafes de 6 o 8l.sense tallar, terra i algunes pedres. El Jordi ens explicarà un sistema d’autorregat i ens endurem les plantes a casa!

A les 12,30h deixarem lloc a una actuació de dansa.

De 14,30 a 16,30h, l’Olla Mòbil farà com sempre el dinar amb l’ajut de tots i totes nosaltres i dels ingredients que portem.

16 a 20h Actuacions a la plaça: concerts en viu, espectacles de dansa i circ.

Tots els horaris son aproximats, deixa el rellotge a casa i deixa’t endur per la festa!!!

Recorda que el mercat no es fa sol. Dóna un cop de mà al muntar i desmuntar taules i no abandonis objectes al marxar.
Si pots porta la teva taula perquè cada cop som més gent i no hi ha prou taules per a tothom. També pots dur alguna tela o catifa per a muntar a terra la paradeta.

Fes-ne difusió.
Més informació: https://ateneurosadefoc.wordpress.com/

Xaingra (Xarxa intercanvi de Gràcia):
xaingra-owner@llistes.moviments.net

Ateneu Rosa de Foc (c/Robí, 5. Baixos). Vila de Gràcia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari